Ada udang di balik batu

Ada udang di balik batu: Aya hiji maksud anu sasalimpetan atawa picuriagaeun.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z