Adat gajah terdorong

Adat gajah terdorong: Jalma anu ngawasa mah umumna disalahlamapahkeun kakawasaanana téh.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z