Air tenang menghanyutkan

Air tenang menghanyutkan: Jalma nu handap asor (umumna cicingeun), biasana sok luhung ku élmu, jembar ku pangabisa, sugih ku pangarti.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z