Angan-angan mengikat tubuh

Angan-angan mengikat tubuh: Mikiran hal anu henteu-henteu nikakeun nimbulkeun kasusah kana dirina sorangan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z