Asal insang, ikanlah

Asal insang, ikanlah: jalma nu teu pilihan kana pagawéan atawa pipamajikaneun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z