Awak kalah gelanggang usai

Awak kalah gelanggang usai: nahas pisan, teu boga kasempetan pikeun males.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z