Ayam menang kampung tergadai

Ayam menang kampung tergadai: Hiji kauntungan anu teu mawa mangpaat.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z