Badak makan anaknya

Badak makan anaknya: lalaki nu ngarusak anakna sorangan nyieun aib ka kulawargana sorangan

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z