Bagai air di daun talas

Bagai air di daun talas: kateucocogan antara dua urang, siga cai nu diteundeun dina daun taleus, teu daé ngahiji, jalma nu teu boga pamadegan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z