Bagai api makan sekam

Bagai api makan sekam: bahaya nu bisa kajadian iraha waé, kajahatan nu dipilampah sacara cicing-cicing, rasa balespati nu nyamuni.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z