Bagai bertanak di kuali

Bagai bertanak di kuali: biaya nu dikaluarkeun gedé teuing sahingga hasil nu katampa jadi saeutik.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z