Bagai diiris dengan sembilu

Bagai diiris dengan sembilu: kaayaan haté nu pohara peurih atawa nyeri haté pisan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z