Bagai kerbau dicocok hidung

Bagai kerbau dicocok hidung: jalma nu teu boga pamadegan atawa ngan saalakadar tuturut.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z