Bagai kucing dengan panggang

Bagai kucing dengan panggang: bahaya piasn mun dideukeutkeun (contona mojang jeung jajaka)

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z