Bagai kucing tak bermisai

Bagai kucing tak bermisai: jalma gedé atawa pajabat nu geus eureun tina jabatanna jeung teu dipikasieun deui.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z