Bagai orang kena miang

Bagai orang kena miang: kacida baluwengna lantaran meunang kaéra di tengah jalma réa.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z