Bagai tanduk diberkas

Bagai tanduk diberkas: hésé ngahiji lantaran béda paham jeung pamadegan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z