Belalang dapat menuai

Belalang dapat menuai: hiji hal nu gampang pisan dibeunangkeun sahingga jadi euweuh hargaan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z