Beranak kandung beranak tiri

Beranak kandung beranak tiri: teu adil, beurat sabeulah nalika nangtukeun hiji perkara.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z