Beranak menurut kata bidan

Beranak menurut kata bidan: jalma kudu ngadéngékeun papatah ti batur nu leuwih paham.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z