Berbenak ke empu kaki

Berbenak ke empu kaki: teu boga rasa kaadilan, ngan ngagunakeun otot waé.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z