Berhakim kepada beruk

Berhakim kepada beruk: jalma nangtukeun perkara kacida tamak sahingga dua pihakna nu padungdengan meunang karugian.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z