Berkelahi dalam mimpi

Berkelahi dalam mimpi: madungdengkeun hiji hal nu geus anggeus atawa nu teu penting.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z