Bertukar beruk dengan cigak

Bertukar beruk dengan cigak: nu ngagantikeun sarua goréngna jeung nu digantikeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z