Biarlah buruk, hatinya kasih

Biarlah buruk, hatinya kasih: najam beungeut goréng tapi haté pinuh ku kaasih.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z