Biduk satu nakhkoda dua

Biduk satu nakhkoda dua: mun aya dua pamingpin di hiji lembaga atawa wilayah pasti moal aya kabérésan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z