Buruk-buruk bak embacang

Buruk-buruk bak embacang: pangaweruh téh teu nyangkaruk di jalma nu kasép waé.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z