Busuk-busuk embacang

Busuk-busuk embacang: jalma nu katémbong ti luar kawas jalma jahat/bodo, horéng haténa hadé/ilmu pangawewuhna euyeub.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z