Busuk berbau, jatuh berdebuk

Busuk berbau, jatuh berdebuk: hiji hal nu jahat mah kumaha waé ogé disamunikeun hiji mangsa bakal kanyahoan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z