Cacing menjadi ular naga

Cacing menjadi ular naga: Jalma nu tadina dihina, jadi jalma anu dimulyakeun.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z