Dahulu bajak daripada jawi

Dahulu bajak daripada jawi: jalma ngora nu acan boga pangalaman pék dijadikeun pamingpin pikeun kolot nu pangalaman.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z