Gajah mati tulang setimbun

Gajah mati tulang setimbun: jalma beunghar nu maot bakal ninggalkeun loba harta.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z