Geleng bukan, angguk ia

Geleng bukan, angguk ia: unggut-unggutan tandaning lain, nu diucap teu akur jeung nu dina jero haté.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z