Getikkan puru dibibir

Getikkan puru dibibir: lalampahan nu nambah bangga ka dirina sorangan, ijid ka budak jeung pamajikan, mingkin dipikaijid mingkin ngadorésakeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z