Habis manis sepah dibuang

Habis manis sepah dibuang: dipiceun sanggeus teu dipaké deui, perkara nu dipakéna téh nalika butuhna hungkul, ari geus teu diperlukeun mah dipiceun wéh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z