Hampa berat menjadi sekam

Hampa berat menjadi sekam: lantaran lobana nu dipimilik, nika teu paduli aya nu kapiceun atawa kamubazirkeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z