Harum menghilangkan bau

Harum menghilangkan bau: ngaran nu hadé téh nu ngalaaskeun kagoréngan saméméhna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z