Kategori:Paribasa: Béda antarrépisi

164 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar {{info |warna=blue |pesan=Kategori ieu ngeunaan mangrupa-rupa paribasa nu aya di '''Wiki Cutatan Sunda'''. |textalign=left |width=100% }}
(Nyieun kaca anyar {{info |warna=blue |pesan=Kategori ieu ngeunaan mangrupa-rupa paribasa nu aya di '''Wiki Cutatan Sunda'''. |textalign=left |width=100% }})
(taya bédana)
3.088

éditan