Tempo ogé pikeun kaperluan séjén nu sarupa Babasan Sunda.

Daptar ieu mangrupa daptar Paribasa (siloka, tetekon, jsb.) dina Basa Sunda.

Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


AÉdit

BÉdit

CÉdit

DÉdit

EÉdit

ÉÉdit

Hade gogog ade tagog

GÉdit

HÉdit

IÉdit

Caang bulan opat welas, jalan gede sasapuan hartina

Pondok jodo panjang baraya

Kawan anjing tudung buntut

KÉdit

LÉdit

MÉdit

Ngudag-ngudag kalangkang heulang

NÉdit

NGÉdit

NYÉdit

OÉdit

PÉdit

RÉdit

SÉdit

TÉdit

UÉdit

WÉdit

YÉdit

Tempo ogéÉdit