Tempo ogé pikeun kaperluan séjén nu sarupa Babasan Sunda.

Daptar ieu mangrupa daptar Paribasa (siloka, tetekon, jsb.) dina Basa Sunda.

Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


AÉdit

BÉdit

CÉdit

DÉdit

EÉdit

ÉÉdit

Hade gogog ade tagog

GÉdit

HÉdit

IÉdit

Caang bulan opat welas, jalan gede sasapuan hartina

Pondok jodo panjang baraya

KÉdit

Lengkah hartinaÉdit

MÉdit

Ngudag-ngudag kalangkang heulang

NÉdit

NGÉdit

NYÉdit

OÉdit

PÉdit

RÉdit

Sapu nyere pegat simpayÉdit

TÉdit

UÉdit

WÉdit

YÉdit

Tempo ogéÉdit