Tempo ogé pikeun kaperluan séjén nu sarupa Paribasa Sunda.

Daptar ieu mangrupa daptar Babasan dina Basa Sunda.

Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Aya bagja teu daulat

AÉdit

BÉdit

CÉdit

DÉdit

EÉdit

ÉÉdit

Babasan Sunda EU

GÉdit

HÉdit

Babasan Sunda I Babasan Sunda J Kudu nalipak maneh Babasan Sunda L Babasan Sunda M Babasan Sunda N Babasan Sunda NG Babasan Sunda NY Babasan Sunda O Babasan Sunda P Babasan Sunda Q Babasan Sunda R Babasan Sunda S Babasan Sunda T uncal Babasan Sunda W Babasan Sunda Y

Tempo ogéÉdit