Jangat liat kurang panggang

Jangat liat kurang panggang: teu bisa diajar lantaran kacida heuras beuheungna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z