Jauh di mata, jauh di hati

Jauh di mata, jauh di hati: inget nalika padeukeut, ngan mun geus pajauh mah jadi poho wéh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z