Jauh panggang dari api

Jauh panggang dari api: jawaban nu disebut mélését pisan, teu siga nu dipiharep.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z