Kalau mandi biarlah basah

Kalau mandi biarlah basah: mun migawé hiji pagawéan téh pék nikakeun anggeus, ulah satengah-satengah.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z