Karam berdua, basah seorang

Karam berdua, basah seorang: kasalahan nu dilakonan bareng, balukarna ditumplekkeun ka saurang wéh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z