Karena mulut badan binasa

Karena mulut badan binasa: jadi cilaka lantaran teu bisa ngajaga biwir, rusiah sorangan kabolékérkeun ku lantaran biwirna sorangan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z