Lalu jarum, lalu kelindan

Lalu jarum, lalu kelindan: mun pagawéan pamuka jalan ngahasil, mangka nu séjénna gé naluturkeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z