Lidah tak bertulang

Lidah tak bertulang: manusa gampang pisan pikeun ngarahul, ucapan jalma mah teu bisa dicekel.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z