Makan upas berulam racun

Makan upas berulam racun: diucapkeun ka jalma nu aya dina kasusah jeung kasedih lantaran aya dina marabahaya.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z