Makin murah, makin ditawar

Makin murah, makin ditawar: moal puas ku paméré batur, sok hayang leuwih loba terus.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z